BOLEYN KIZI (THE OTHER BOLEYN GIRL 2008)  

Gönderen Admin



Tür : Romantik / Dram / Tarihi
Gösterim Tarihi : 23 Mayıs 2008
Yönetmen : Justin Chadwick
Senaryo : Peter Morgan , Philippa Gregory (Kitap)
Yapım : 2007, ABD / İngiltere
Oyuncular:Natalie Portman (Anne Boleyn) , Scarlett Johansson (Mary Boleyn) , Eric Bana (Henry Tudor) , Jim Sturgess (George Boleyn) , Mark Rylance (Sir Thomas Boleyn) , Kristin Scott Thomas (Lady Elizabeth Boleyn) , David Morrissey (Norfolk Dükü) , Benedict Cumberbatch (William Carey) , Oliver Coleman (Henry Percy) , Ana Torrent (Katherine) , Eddie Redmayne (William Stafford)

Bu iki kız kardeşin arasına giren tek birşey var: Bir Kraliyet! Bir krala duyulan aşk, iki kardeşi ancak bu kadar birbirinden ayırabilirdi.

Kadınların kaderini babalarının belirlediği bir dönemde iki kız kardeşten biri kurallara uyarken bir diğeri boyun eğmedi.

İstediğiniz herşeye sahip olmak için tek yapmanız gereken en çok sevdiğiniz kardeşinize ihanet etmek olsa napardınız?

İskoçya’nın Son Kralı’nın senaryo yazarı Peter Morgan tarafından kaleme alınan Boleyn Kızı, ihtişamlı bir entrika, şehvet, iktidar oyunları, aşk ve ihanet hikâyesi. Film aynı zamanda, ailelerinin kör hırsı yüzünden yakışıklı ve tutkulu kral 8. Henry’nin aşkı için rekabet eden iki güzel kız kardeşin, Anne ve Mary Boleyn’in hikâyesini anlatıyor. Her iki kadın da kralın yatağını paylaşacaklardır, fakat yalnızca biri, kısa ve fırtınalı bir saltanat için tahta çıkacaktır; bu saltanat da celladın kılıcıyla trajik bir biçimde son bulacaktır.

Sinema Hakkında Yapılan Yorumlar:

Kitabını okumadım ama filmi yeni izledim.Geçirdiğim vakit mükemmeldi.Görsel imgeler sizi o çağa ister istemez götürüyor.Oyuncular da çok başarılıydı.1dk sonra acaba ne olacak merakıyla zamanın nasıl geçtiğini bile anlamadım.Dvdyi sabırsızlıkla bekliyorum.
............................................
Son zamanlarda izlediğim en güzel tarihsel öğeler içeren bir yapımdı aslında konu yabancı olmadığımız bir konu ama işleniş tarzı güzeldi görsel açıdan mükemmel tavsiye ederim.
............................................
Gündelik senaryolardan uzak bir film Tarih filmleri sevenler için iyi bi anlatım.Ama daha iyi olabilirdi,filmin çok büyük kısmı sadece kapalı alanda geçiyo tarih filmlerinde görmeye alışık oldugumuz savaş sahnelerinede yer verilmemiş.Entirika sevenler için cok ideal film.
...........................................
Filmin Konusu Oldukça Dikkat Çekici Fragman da Oldukça İyi Oyuncularda Fena Değil Scarlet Johanson Gibi Yıldız İsimler Var.DVD VE VCD Çıkmasını Sabırsızlık la Bekliyorum....

BÖLÜM 1




TAM EKRAN İZLEMEK İÇİN SAĞ ALT KÖŞEDEKİ KARE TUŞUNA BASINIZ

BÖLÜM 2




TAM EKRAN İZLEMEK İÇİN SAĞ ALT KÖŞEDEKİ KARE TUŞUNA BASINIZ

Boleyn Kızı (The Other Boleyn Girl 2008) Filmi Hakkında Bilgiler,Boleyn Kızı (The Other Boleyn Girl 2008) Filmi Hakkında Bilmedikleriniz,Boleyn Kızı (The Other Boleyn Girl 2008) Filmi Sitemize Upload edilmiştir,Boleyn Kızı (The Other Boleyn Girl 2008) Filmini İzle,Boleyn Kızı (The Other Boleyn Girl 2008) Filmini İnternetten İzle,Boleyn Kızı (The Other Boleyn Girl 2008) Filmini İzle Sinema Filmi,Boleyn Kızı (The Other Boleyn Girl 2008) Filmini İzle Online İzle,Boleyn Kızı (The Other Boleyn Girl 2008) Filmini İzle Online İzlemede,Boleyn Kızı (The Other Boleyn Girl 2008) Filmini İzle Online İzlemelerde,Boleyn Kızı (The Other Boleyn Girl 2008) Filmini İzle,Boleyn Kızı (The Other Boleyn Girl 2008) Filmini Yüklemeden İzle,Boleyn Kızı (The Other Boleyn Girl 2008) Filmini Canlı İzle,Filmini Online İzle,Film İzle,Sinema İzle,Film İndir,Online Fragman İzle,Online Fragman İzlemelerde,Dizi İzle,Dizi İndir,Full Sinema İzle,Full Dizi İzle,Full Film İzle,Full Sinema İndir,Full Dizi İndir,Full Film İndir,Full Sinemam,Fullsinemam,Fullsinema,Megasinema,Mega Sinema,Megasinemam,Mega Sinemam,İndirmeden İzle

This entry was posted on 04:46 and is filed under .
HER TÜRLÜ REKLAM,ŞİKAYET VE ÖNERİLERİNİZ İÇİN ADRESİMİZ:filmixleblogspot@hotmail.com

YASAL UYARI

Yasal Uyarı:Sitemizden izlemiş olduğunuz filmler her firmanın kendi isimleriyle veya isim haklarıyla tescil edilmiş eserlerinin dijital kopyalarıdır.Bu filmler size tanıtım amaçlı sunulmaktadır.Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da film şirketi tarafımıza mail yoluyla ulaştığında filmler siteden kaldırılacaktır.NOT:Filmleri izleyebilbeniz için bilgisayarınızda Media Player veya bazı filmler için Divx yüklü olması gereklidir. İyi Seyirler.. http://www.filmixle.blogspot.com/
web tracker
Web Stats Bedava Siteler Root2000.Com Link Directory