YALNIZ KALPLER (LONELY HEARTS) 2008  

Gönderen Admin



Tür : Dram / Romantik / Gerilim / Suç
Gösterim Tarihi : 18 Temmuz 2008
Yönetmen : Todd Robinson
Senaryo : Todd Robinson
Yapım : 2006, ABD / Almanya , 108 dk.
Oyuncular:John Travolta (Elmer Robinson) , James Gandolfini (Charles Hilderbrandt) , Jared Leto (Ray Fernandez) , Salma Hayek (Martha Beck)

Filmin Konusu:

Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde, 1940' larda Lonely Hearts Killer olarak tanınan amerikalı seri katillerin peşinde olan iki dedektifin yaşadıkları anlatılıyor. Cinayet dedektiflerini Travolta ve Gondolfini canlandırıyor. Salma Hayek güzelliyle izleyicileri büyülüyor.

1940’lı yılların sonunda Martha Beck ile Raymond Fernandez Amerika’da adı çıkmış “ Yalnız Kalpler katilleriydi.” Onların öldürücü silahı aslında çok basitti. Gazeteye kişisel ilan veriyor, ilana cevap veren terkedilmiş dul kadınlara ilk olarak Ray, kendisini seksi Latin aşığı olarak tanıtıyordu. Böylelikle tuzağa düşen bu kadınları hem dolandırıyor hem de öldürüyorlardı.

Ray ile Martha’nın tanışması ise ikisinin de hayatlarında önemli bir dönüm noktasıydı. Ray ve Martha birbirlerini görür görmez, aşık olmuş, bu ilişki ikisi için tutkulu bir aşka ve kolay kazanılan paraya dönüşmüştü….

BÖLÜM 1




TAM EKRAN İZLEMEK İÇİN SAĞ ALT KÖŞEDEKİ KARE TUŞUNA BASINIZ

BÖLÜM 2




TAM EKRAN İZLEMEK İÇİN SAĞ ALT KÖŞEDEKİ KARE TUŞUNA BASINIZ

BÖLÜM 3




TAM EKRAN İZLEMEK İÇİN SAĞ ALT KÖŞEDEKİ KARE TUŞUNA BASINIZ

Yalnız Kalpler (Lonely Hearts)2008 Filmi Sitemize Upload edilmiştir,Yalnız Kalpler (Lonely Hearts)2008 Filmini İzle,Yalnız Kalpler (Lonely Hearts)2008 Filmini İnternetten İzle,Yalnız Kalpler (Lonely Hearts)2008 Filmini İzle Sinema Filmi,Yalnız Kalpler (Lonely Hearts)2008 Filmini İzle Online İzle,Yalnız Kalpler (Lonely Hearts)2008 Filmini İzle Online İzlemede,Yalnız Kalpler (Lonely Hearts)2008 Filmini İzle Online İzlemelerde,Yalnız Kalpler (Lonely Hearts)2008 Filmini İzle,Yalnız Kalpler (Lonely Hearts)2008 Filmini Yüklemeden İzle,Yalnız Kalpler (Lonely Hearts)2008 Filmini Canlı İzle,Filmini Online İzle,Film İzle,Sinema İzle,Film İndir,Online Fragman İzle,Online Fragman İzlemelerde,Dizi İzle,Dizi İndir,Full Sinema İzle,Full Dizi İzle,Full Film İzle,Full Sinema İndir,Full Dizi İndir,Full Film İndir,Full Sinemam,Fullsinemam,Fullsinema,Megasinema,Mega Sinema,Megasinemam,Mega Sinemam

This entry was posted on 02:35 and is filed under .
HER TÜRLÜ REKLAM,ŞİKAYET VE ÖNERİLERİNİZ İÇİN ADRESİMİZ:filmixleblogspot@hotmail.com

YASAL UYARI

Yasal Uyarı:Sitemizden izlemiş olduğunuz filmler her firmanın kendi isimleriyle veya isim haklarıyla tescil edilmiş eserlerinin dijital kopyalarıdır.Bu filmler size tanıtım amaçlı sunulmaktadır.Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da film şirketi tarafımıza mail yoluyla ulaştığında filmler siteden kaldırılacaktır.NOT:Filmleri izleyebilbeniz için bilgisayarınızda Media Player veya bazı filmler için Divx yüklü olması gereklidir. İyi Seyirler.. http://www.filmixle.blogspot.com/
web tracker
Web Stats Bedava Siteler Root2000.Com Link Directory