İNDİANA JONES VE KRİSTAL KAFATASI KRALLIĞI (INDIANA JONES AND KINGDOM OF THE CRYSTAL SKULL) 2008
 

Gönderen Admin



Yapım : 2008, ABD / Peru
Tür : Aksiyon / Fantastik / Macera
Yönetmen : Steven Spielberg
Senaryo : David Koepp, George Lucas, Jeff Nathanson, Philip Kaufman
Oyuncular : Cate Blanchett, Jim Broadbent, Shia LaBeouf, Harrison Ford, Ray Winstone, John Hurt, Karen Allen, Alan Dale, Sasha Spielberg
Yapımcı : Frank Marshall
Görüntü Yönetmeni : Janusz Kaminski
Müzik : John Williams
Dağıtım : UIP Filmcilik
Süre : 2 saat, 03 dk.
Gösterim Tarihi : 23 Mayıs 2008

Filmin Konusu:

Dış ilişkiler konseyi kutsal hazine için ilk maceranın başladığı topraklara tekrar dönerler. Ancak 'Herşeyi Gören 12 değerli taş' içinde hipnotik bir güce sahip olan 'Ephod' taşına ihtiyaçları vardır. Konseydekilerin bu fikrini öğrenen İndiana Jones onları takip eder.Çünkü eğer biri bu taşı ele geçirirse, onun gücüne dayanamayacak ve kişilik değiştirerek dünyayı yönetme gücüne sahip olacaktır.Buda İndiana Jones'in en son istediği şeydir ve buna engel olması gerekmektedir. Ephod Armageddon Savaşı'nı yeniden başlatacak güce sahiptir.

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı

Indiana Jones 20 yıl sonra beyazperdede
Maceradan maceraya koşan ''Indiana Jones'', 20 yıl aradan sonra beyazperdeye dönüyor. Harrison Ford'un 65 yaşında Indiana Jones karakterini canlandırdığı filmin çekimlerine başlandı..
Filmin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, ''sinemanın harika çocuğu'' Steven Spielberg, dördüncü ''Indiana Jones'' filmi için kamera arkasına geçti.
''Yıldız Savaşları-Star Wars'' serisinin yönetmeni George Lucas'ın da yapımcı olarak destek verdiği filmin çekimleri yaz boyunca sürecek. ''Lucasfilm Ltd'' tarafından hazırlanan filmin 22 Mayıs 2008 tarihinde izleyiciyle buluşması planlanıyor. Frank Marshall ile Kathleen Kennedy'nin de yapımcılığını üstleneceği filmin dağıtımını Paramount Pictures gerçekleştirecek.

Sinema Hakkında Yapılan Yorumlar:

Bence film gayet güzeldi.İndiana Jones biraz yaşlanmış.Olsum yine hareketliliğini hiç kaybetmemiş hala harika dövüşüyor hala eskisi gibi atik rusların elinde kaçıyor ben izledim güzeldi.
.......................................
İndiana jones görüyoruz ki aradan geçen senelere rağmen enerjisinden heyecanından hiç birşey kaybetmemiş seriye uzun bir süre ara verdikten sonra devam etmenin sakıncaları olabilir fakat bu film indiana jones hayranlarını hayal kırıklığına uğratmıyor.Eğlencesi macerası heyecanı bol bir İndiana filmi daha.Serinin hayranıysanız ya da hiç izlememiş olup adını ilk defa duydum diyebilirsiniz tavsiyem izleyin pişman olmayacaksınız.
......................................
Öncelikle filme büyük bir heyecan ve beklentiyle gittim.Belki bu bende biraz önyargı oluşturdu.Filmin başında Cate Blanchett'in çakma rus aksanlı dublajına alışıncaya kadar filme pek adapte olamadım.Madem rus aksanıyla konuşması gerekiyor bulun bir tane türkçe bilen rus yapın dublajı. filmi kendi başına değerlendirdiğimizde güzel , akıcı ve heyecan uyandıran bir filmdi.Ama serinin eski filmleriyle kıyaslandığında bence sınıfta kalır.Zaten filmdede biraz eski filmlere benzetme çabası hissediliyor. Sonuç olarak bu tarzda filmlerin zor bulunduğu bu dönemde kaçırılmaması gereken bir film bence.
......................................
Harrison Ford'u seviyorum.Bu adam müthiş.Şarap gibi yıllandıkça değeri artıyor.İndiana Jones serisi zaten süper.Koltuklarınıza yaslanın kamçılı adam geri döndü.



İndiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı (İndiana Jones And Kingdom Of The Crystal Skull 2008 Filmi Hakkında Bilgiler,İndiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı (İndiana Jones And Kingdom Of The Crystal Skull 2008 Filmi Hakkında Bilmedikleriniz,İndiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı (İndiana Jones And Kingdom Of The Crystal Skull 2008 Filmi Sitemize Upload edilmiştir,İndiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı (İndiana Jones And Kingdom Of The Crystal Skull 2008 Filmini İzle,İndiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı (İndiana Jones And Kingdom Of The Crystal Skull 2008 Filmini İnternetten İzle,İndiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı (İndiana Jones And Kingdom Of The Crystal Skull 2008 Filmini İzle Sinema Filmi,İndiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı (İndiana Jones And Kingdom Of The Crystal Skull 2008 Filmini İzle Online İzle,İndiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı (İndiana Jones And Kingdom Of The Crystal Skull 2008 Filmini İzle Online İzlemede,İndiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı (İndiana Jones And Kingdom Of The Crystal Skull 2008 Filmini İzle Online İzlemelerde,İndiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı (İndiana Jones And Kingdom Of The Crystal Skull 2008 Filmini İzle,İndiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı (İndiana Jones And Kingdom Of The Crystal Skull 2008 Filmini Yüklemeden İzle,İndiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı (İndiana Jones And Kingdom Of The Crystal Skull 2008 Filmini Canlı İzle,Filmini Online İzle,Film İzle,Sinema İzle,Film İndir,Online Fragman İzle,Online Fragman İzlemelerde,Dizi İzle,Dizi İndir,Full Sinema İzle,Full Dizi İzle,Full Film İzle,Full Sinema İndir,Full Dizi İndir,Full Film İndir,Full Sinemam,Fullsinemam,Fullsinema,Megasinema,Mega Sinema,Megasinemam,Mega Sinemam,İndirmeden İzle

This entry was posted on 00:17 and is filed under .
HER TÜRLÜ REKLAM,ŞİKAYET VE ÖNERİLERİNİZ İÇİN ADRESİMİZ:filmixleblogspot@hotmail.com

YASAL UYARI

Yasal Uyarı:Sitemizden izlemiş olduğunuz filmler her firmanın kendi isimleriyle veya isim haklarıyla tescil edilmiş eserlerinin dijital kopyalarıdır.Bu filmler size tanıtım amaçlı sunulmaktadır.Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da film şirketi tarafımıza mail yoluyla ulaştığında filmler siteden kaldırılacaktır.NOT:Filmleri izleyebilbeniz için bilgisayarınızda Media Player veya bazı filmler için Divx yüklü olması gereklidir. İyi Seyirler.. http://www.filmixle.blogspot.com/
web tracker
Web Stats Bedava Siteler Root2000.Com Link Directory