KOMPLO (CONSPIRACY) 2008
 

Gönderen Admin



Ülke : Amerika
Tür : Drama
Yapım : 2008
Yönetmen : Adam Marcus
Oyuncular : Val Kilmer, Gary Cole, Jennifer Esposito...

Filmin Konusu :

Bu aksiyon yüklü filmde Val Kilmer, Jennifer Esposito (Crash) ve Gary Cole (Office Space) ile, küçük bir sınır kasabasında adalet için savaşıyor.
Irak’taki bir harekat sırasında yaralanan MacPherson (Kilmer), pek de istemeyerek bir asker arkadaşının Arizona’daki çiftliğine gitmeye karar verir. MacPherson kasabaya vardığında arkadaşı gizemli bir şekilde ortadan kaybolur ve kimse onu tanıdığını söylemektedir.
MacPherson arkadaşının başına bir iş geldiğini düşünür ve yanılmazda.Kasabada dönen yasa dışı işleri farkeden MacPherson, gerçeği bulmaya ve olaya karışan herkesi cezalandırmaya ve arkadaşının öcünü almaya kararlıdır.

BÖLÜM 1




TAM EKRAN İZLEMEK İÇİN SAĞ ALT KÖŞEDEKİ KARE TUŞUNA BASINIZ

BÖLÜM 2




TAM EKRAN İZLEMEK İÇİN SAĞ ALT KÖŞEDEKİ KARE TUŞUNA BASINIZ

BÖLÜM 3




BÖLÜM 4




Komplo (Conspiracy) 2008 Filmi Sitemize Upload edilmiştir,Komplo (Conspiracy) 2008 Filmini İzle,Komplo (Conspiracy) 2008 Filmini İnternetten İzle,Komplo (Conspiracy) 2008 Filmini İzle Sinema Filmi,Komplo (Conspiracy) 2008 Filmini İzle Online İzle,Komplo (Conspiracy) 2008 Filmini İzle Online İzlemede,Komplo (Conspiracy) 2008 Filmini İzle Online İzlemelerde,Komplo (Conspiracy) 2008 Filmini İzle,Komplo (Conspiracy) 2008 Filmini Yüklemeden İzle,Komplo (Conspiracy) 2008 Filmini Canlı İzle,Filmini Online İzle,Film İzle,Sinema İzle,Film İndir,Online Fragman İzle,Online Fragman İzlemelerde,Dizi İzle,Dizi İndir,Full Sinema İzle,Full Dizi İzle,Full Film İzle,Full Sinema İndir,Full Dizi İndir,Full Film İndir,Full Sinemam,Fullsinemam,Fullsinema,Megasinema,Mega Sinema,Megasinemam,Mega Sinemam

This entry was posted on 03:30 and is filed under .
HER TÜRLÜ REKLAM,ŞİKAYET VE ÖNERİLERİNİZ İÇİN ADRESİMİZ:filmixleblogspot@hotmail.com

YASAL UYARI

Yasal Uyarı:Sitemizden izlemiş olduğunuz filmler her firmanın kendi isimleriyle veya isim haklarıyla tescil edilmiş eserlerinin dijital kopyalarıdır.Bu filmler size tanıtım amaçlı sunulmaktadır.Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da film şirketi tarafımıza mail yoluyla ulaştığında filmler siteden kaldırılacaktır.NOT:Filmleri izleyebilbeniz için bilgisayarınızda Media Player veya bazı filmler için Divx yüklü olması gereklidir. İyi Seyirler.. http://www.filmixle.blogspot.com/
web tracker
Web Stats Bedava Siteler Root2000.Com Link Directory