300 SPARTALI (THE 300 SPARTANS)  

Gönderen Admin



Tür : Savaş / Macera / Aksiyon / Çizgi Roman
Gösterim Tarihi : 16 Mart 2007
Yönetmen : Zack Snyder
Senaryo : Zack Snyder , Kurt Johnstad , Michael B. Gordon , Frank Miller (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Larry Fong
Müzik : Tyler Bates
Yapım : 2007, ABD
Oyuncular:Gerard Butler (Sparta Kralı Leonidas) , Vincent Regan (Yüzbaşı) , Lena Headey (Kraliçe Gorgo) , David Wenham (Dilios) , Michael Fassbender (Stelios) , Tom Wisdom (Astinos) , Andrew Pleavin (Daxos) , Andrew Tiernan (Ephialtes)
Vizyon Tarihi: 16.03.2007

Filmin Konusu:
Pers Kralı Xerxes, zafer kazanmaya alışmış güçlü ordusunu yine kendinden emin bir eda ile Yunan Krallıkları üzerine yollar. Ne denli güçlü bir ordu ile karşı karşıya olduğunun farkında olan Sparta Kralı, Tanrıları savaşmaya ikna edemeyince en cesur 300 askerini toplayarak Thermopylae’de Perslilerle savaşmaya gider.

Çocukluklarından beri tamamen savaşçı olarak yetiştirilmiş olan bu 300 asker, hayatlarının en büyük mücadelesini vereceklerdir. Ölüm ne kadar kaçınılmaz olsa da, cesaretleri ve güçleri bunu yenmeye hazırdır. Büyük bir dirençle düşmana karşı koyarken bir yandan da, savaşmama kararı ile yanlış bir karar vermiş olan konseyin yanlışını anlayarak orduyu savaşa göndermesini bekleyeceklerdir.

Frank Miller’in grafik romanından sinemaya uyarlanan 300 Spartalı, Zack Snyder imzası taşıyor.

Sinema Hakkında Yapılan Yorumlar:

Film çok güzel bir film özgürlük için Milletleri için ölümü göze alarak savaşıyorlar.Bu savaşta bütün dünyanın bu zamanın o savaşın nedenlerini bilip o destanı gününümüze kadar taşımışlardır.
..................................................
Bu film gerçekten inanilmaz denecek kadar ilginç bir film izleyince inanamadım bu zamana kadar izledigim en iyi hatta en süper filmdi bence ama Spartalılar kazansa yada teslım olsa neler olurdu merak etmıyor değilim doğrusu...
..................................................
Bence çok güzel bir film herşeyi gerçekçi, bu filmde oynayan tüm oyunculara ve yönetmene helal olsun.
..................................................
Filmde görsel efekler kullanılmış ve güzel bir zeka oyunu milyonlarca orduyu daracık bir koridora sıkıştırması zaten bir olan üstün zeka kısacası film süper.

BÖLÜM 1




TAM EKRAN İZLEMEK İÇİN SAĞ ALT KÖŞEDEKİ KARE TUŞUNA BASINIZ

BÖLÜM 2




TAM EKRAN İZLEMEK İÇİN SAĞ ALT KÖŞEDEKİ KARE TUŞUNA BASINIZ

BÖLÜM 3




TAM EKRAN İZLEMEK İÇİN SAĞ ALT KÖŞEDEKİ KARE TUŞUNA BASINIZ

300 Spartalı (The 300 Spartans) Filmi Hakkında Bilgiler,300 Spartalı (The 300 Spartans) Filmi Hakkında Bilmedikleriniz,300 Spartalı (The 300 Spartans) Filmi Sitemize Upload edilmiştir,300 Spartalı (The 300 Spartans) Filmini İzle,300 Spartalı (The 300 Spartans) Filmini İnternetten İzle,300 Spartalı (The 300 Spartans) Filmini İzle Sinema Filmi,300 Spartalı (The 300 Spartans) Filmini İzle Online İzle,300 Spartalı (The 300 Spartans) Filmini İzle Online İzlemede,300 Spartalı (The 300 Spartans) Filmini İzle Online İzlemelerde,300 Spartalı (The 300 Spartans) Filmini İzle,300 Spartalı (The 300 Spartans) Filmini Yüklemeden İzle,300 Spartalı (The 300 Spartans) Filmini Canlı İzle,Filmini Online İzle,Film İzle,Sinema İzle,Film İndir,Online Fragman İzle,Online Fragman İzlemelerde,Dizi İzle,Dizi İndir,Full Sinema İzle,Full Dizi İzle,Full Film İzle,Full Sinema İndir,Full Dizi İndir,Full Film İndir,Full Sinemam,Fullsinemam,Fullsinema,Megasinema,Mega Sinema,Megasinemam,Mega Sinemam,İndirmeden İzle

This entry was posted on 05:54 and is filed under .
HER TÜRLÜ REKLAM,ŞİKAYET VE ÖNERİLERİNİZ İÇİN ADRESİMİZ:filmixleblogspot@hotmail.com

YASAL UYARI

Yasal Uyarı:Sitemizden izlemiş olduğunuz filmler her firmanın kendi isimleriyle veya isim haklarıyla tescil edilmiş eserlerinin dijital kopyalarıdır.Bu filmler size tanıtım amaçlı sunulmaktadır.Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da film şirketi tarafımıza mail yoluyla ulaştığında filmler siteden kaldırılacaktır.NOT:Filmleri izleyebilbeniz için bilgisayarınızda Media Player veya bazı filmler için Divx yüklü olması gereklidir. İyi Seyirler.. http://www.filmixle.blogspot.com/
web tracker
Web Stats Bedava Siteler Root2000.Com Link Directory