KUTSAL DAMACANA  

Gönderen Admin



Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 20 Aralık 2007
Yönetmen : Kamil Aydın
Senaryo : Ahmet Yılmaz
Görüntü Yönetmeni : Varol Şahin
Müzik : Ercan Saatçi
Yapım : 2007, Türkiye
Oyuncular:Şafak Sezer (Fikret) , Ersin Korkut (Asım) , Büşra Pekin (Ceren) , Eyşan Özhim (Deniz) , Berivan Karaman (Aydagül) , Settar Tanrıöven (Üfürükçü Hoca) , Erdal Tosun (Ganyan Sahibi) , Yıldırım Memişoğlu (Peder Artin)

Komedinin usta ismi Şafak Sezer’in başrolünü oynadığı “KUTSAL DAMACANA”, sahte bir papazın kahkahalarla dolu komik ve sihirli macerasını muhteşem bir mizah üslubuyla beyaz perdeye taşıyor.

Özel efektleri, animasyonları ve zengin post prodüksiyonuyla da son derece güçlü bir yapım olan “Kutsal Damacana” , dinamik hikayesi ve akıcı anlatım üslubuyla; heyecanı ve eğlencesi sürekli yükselen son dönemin en iddialı komedisi.

Çekimleri İstanbul’da gerçekleştirilen “Kutsal Damacana”, renkli oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken bir yapım.

Filmin Konusu:

Hayatını gemilerde tayfalık yapıp geçiren Fikret, artık İstanbul’a demirleyip yerleşik bir yaşam seçer. Hayatı kendisinden öğrenen ve bir dediğini iki etmeyen saf arkadaşı Asım’la bir gün karşılarına çıkacak olan o büyük fırsatı umut ederek yuvarlanıp giderler. Yaşadığı semtteki kilisesinin papazı Artin’in Vatikan’a gitmesini fırsat bilen ve kilisenin nimetlerini kendi tezgahına uydurup geçinmeye devam eden Fikret ve can yoldaşı Asım’ın karşısına bir gün gerçekten hiç beklenmedik bir iş gelir. Fikret’i kilisenin papazı sanıp başlarına gelen sihirli bir olayın çözümü için bu sahte papazın çaresine başvuran aile; ne kendi başlarına geleceklerden haberdardır ne de sahte papaz Fikret, karşısına çıkacak olan büyük sürprizden haberdar.

Sinema Hakkında Yapılan Yorumlar:

Güzel ya yorum yapmayıda yapanlarıda hiç sevmem birşey sevmek görece ister herkesin göreceside farklı benim görecem damacana süper.
................................................
Ben hayatım boyunca böyle bir komedi filmi görmedim sinema yani,resmen öldüm gülmekten.
................................................
Karnıma ağrılar girecek kadar güldüğüm başka bir Türk filmi hatırlamıyorum.Recep İvediği ona katlar beşe böler.Öyle bir film işte.
................................................
Biraz önce filmi izledim cidden çok komediymiş yaaa hiç beklemiyordum bu kadar komik olmasını izlemeyenler bence kesin izlesin..




TAM EKRAN İZLEMEK İÇİN SAĞ ALT KÖŞEDEKİ KARE TUŞUNA BASINIZ


Kutsal Damacana Filmi Hakkında Bilgiler,Kutsal Damacana Filmi Hakkında Bilmedikleriniz,Kutsal Damacana Filmi Sitemize Upload edilmiştir,Kutsal Damacana Filmini İzle,Kutsal Damacana Filmini İnternetten İzle,Kutsal Damacana Filmini İzle Sinema Filmi,Kutsal Damacana Filmini İzle Online İzle,Kutsal Damacana Filmini İzle Online İzlemede,Kutsal Damacana Filmini İzle Online İzlemelerde,Kutsal Damacana Filmini İzle,Kutsal Damacana Filmini Yüklemeden İzle,Kutsal Damacana Filmini Canlı İzle,Filmini Online İzle,Film İzle,Sinema İzle,Film İndir,Online Fragman İzle,Online Fragman İzlemelerde,Dizi İzle,Dizi İndir,Full Sinema İzle,Full Dizi İzle,Full Film İzle,Full Sinema İndir,Full Dizi İndir,Full Film İndir,Full Sinemam,Fullsinemam,Fullsinema,Megasinema,Mega Sinema,Megasinemam,Mega Sinemam,İndirmeden İzle

This entry was posted on 06:23 and is filed under .
HER TÜRLÜ REKLAM,ŞİKAYET VE ÖNERİLERİNİZ İÇİN ADRESİMİZ:filmixleblogspot@hotmail.com

YASAL UYARI

Yasal Uyarı:Sitemizden izlemiş olduğunuz filmler her firmanın kendi isimleriyle veya isim haklarıyla tescil edilmiş eserlerinin dijital kopyalarıdır.Bu filmler size tanıtım amaçlı sunulmaktadır.Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da film şirketi tarafımıza mail yoluyla ulaştığında filmler siteden kaldırılacaktır.NOT:Filmleri izleyebilbeniz için bilgisayarınızda Media Player veya bazı filmler için Divx yüklü olması gereklidir. İyi Seyirler.. http://www.filmixle.blogspot.com/
web tracker
Web Stats Bedava Siteler Root2000.Com Link Directory