ALTIN PUSULA (THE GOLDEN COMPASS)  

Gönderen Admin



Yönetmen: Chris Weitz
Senaryo: Chris Weitz, Philip Pullman (Kitap)
Oyuncular: Nicole Kidman (Marisa Coulter), Daniel Craig (Lord Asriel), Eva Green (Serafina Pekkala), Kevin Bacon, John Hurt, Eric Bana, Sam Elliott (Lee Scoresby), Ian McShane (Ragnar Sturlusson), Simon McBurney (Fra Pavel), Dakota Blue Richards (Lyra Belacqua)
Görüntü Yönetmeni: Henry Braham
Müzik: Alexandre Desplat
Tür: Gerilim. Fantastik, Aksiyon
Yapım: 2007, ABD
Gösterim Tarihi: 7 Aralık 2007

Chris Weitz’in yönettiği ve Nicole Kidman, Daniel Craig, Dakota Blue Richards ile Eva Green’in oynadığı Altın Pusula / The Golden Compass 7 Aralık 2007’de vizyon sırasını bekliyor!

Bizimkine paralel bir dünyada, on iki yaşındaki didişken Lyra ile cini Pantalaimon, bildiğimiz Oxford’dan farklı ama yine de tanınabilen bir Oxford’da yaşar. Bir akşam Lyra’nın amcası Lord Asriel okulu ziyarete gelir. Lyra ile cini, onun hocalarla yaptığı gizli toplantıya kulak misafiri olurlar. Lyra gizlendiği dolapta, Toz, Kuzey’de havada asılı bir şehir ve cinayetle sonuçlanan bir keşif seferi hakkında esrarengiz hikayeler dinler. Sonra arkadaşı Roger, çocuk hırsızı Gokgoklar tarafından kaçırılır, güvenilmez ama güzel Mrs. Coulter onu birlikte yaşamak için Londra’ya götürür. Çingenelerin kurtardığı Lyra onlarla Kuzey’e gider. Zırhlı ayıların hüküm sürdüğü, gökyüzünde cadı-kraliçelerin uçtuğu ve bir grup bilim adamının, hakkında konuşulmasının bile çok ürkütücü olduğu deneyler yaptığı bir yerdir burası. Lyra’nın bu büyük korkunun üstesinden gelebilmesi için, Kuzey Işıkları’nın ötesine erişen daha dehşet verici bir şeyle yüzleşmesi gerekmektedir.



TAM EKRAN İZLEMEK İÇİN SAĞ ALT KÖŞEDEKİ KARE TUŞUNA BASINIZ

Altın Pusula (The Golden Compass) Filmi Hakkında Bilgiler,Altın Pusula (The Golden Compass) Filmi Hakkında Bilmedikleriniz,Altın Pusula (The Golden Compass) Filmi Sitemize Upload edilmiştir,Altın Pusula (The Golden Compass) Filmini İzle,Altın Pusula (The Golden Compass) Filmini İnternetten İzle,Altın Pusula (The Golden Compass) Filmini İzle Sinema Filmi,Altın Pusula (The Golden Compass) Filmini İzle Online İzle,Altın Pusula (The Golden Compass) Filmini İzle Online İzlemede,Altın Pusula (The Golden Compass) Filmini İzle Online İzlemelerde,Altın Pusula (The Golden Compass) Filmini İzle,Altın Pusula (The Golden Compass) Filmini Yüklemeden İzle,Altın Pusula (The Golden Compass) Filmini Canlı İzle,Filmini Online İzle,Film İzle,Sinema İzle,Film İndir,Online Fragman İzle,Online Fragman İzlemelerde,Dizi İzle,Dizi İndir,Full Sinema İzle,Full Dizi İzle,Full Film İzle,Full Sinema İndir,Full Dizi İndir,Full Film İndir,Full Sinemam,Fullsinemam,Fullsinema,Megasinema,Mega Sinema,Megasinemam,Mega Sinemam,İndirmeden İzle

This entry was posted on 02:47 and is filed under .
HER TÜRLÜ REKLAM,ŞİKAYET VE ÖNERİLERİNİZ İÇİN ADRESİMİZ:filmixleblogspot@hotmail.com

YASAL UYARI

Yasal Uyarı:Sitemizden izlemiş olduğunuz filmler her firmanın kendi isimleriyle veya isim haklarıyla tescil edilmiş eserlerinin dijital kopyalarıdır.Bu filmler size tanıtım amaçlı sunulmaktadır.Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da film şirketi tarafımıza mail yoluyla ulaştığında filmler siteden kaldırılacaktır.NOT:Filmleri izleyebilbeniz için bilgisayarınızda Media Player veya bazı filmler için Divx yüklü olması gereklidir. İyi Seyirler.. http://www.filmixle.blogspot.com/
web tracker
Web Stats Bedava Siteler Root2000.Com Link Directory