FANTASTİK DÖRTLÜ (FANTASTİC FOUR)  

Gönderen Admin



Yapım : 2005, ABD / Almanya
Tür : Bilim Kurgu / Aksiyon / Fantastik / Macera
Yönetmen : Tim Story
Senaryo : Mark Frost, Michael France
Oyuncular : Kerry Washington, Laurie Holden, Ioan Gruffudd, Julian McMahon, Jessica Alba, Chris Evans, Michael Chiklis, Hamish Linklater, David Parker
Yapımcı : Bernd Eichinger, Avi Arad
Görüntü Yönetmeni : Oliver Wood
Müzik : John Ottman
Dağıtım : Özen Film
Süre : 1 saat, 46 dk.
Gösterim Tarihi : 12 Ağustos 2005

Özet:
Fantastic Four üyeleri genellikle uzaydan ya da başka boyuttan gelen tehlikeler gibi büyük çaptaki tehditlere karşı dünyamızı savunurlar. Onları süper bir kahraman haline getiren ise deneysel bir uzay araştırması sırasında kozmik ışınlara maruz kalmalarıdır.

Grubun kurucusu Reed Richards vücudunu değişik şekilllere sokabilir hale gelmiştir ve Mr. Fantastic adını alır. Kız arkadaşı, Sue Storm, görünmez olabilmektedir. Erkek kardeşi Johnny Storm ateşi kontrol edebilmektedir ve Human Torch adını alır. Pilot Ben Grimm ise süper güçlü bir taştan bir adama dönüşmüştür. Süper güçlerini bir araya getiren grup birlikte Doktor Doom'un kötülüklerine karşı koymaya çalışmaktadırlar.

Sinema Hakkında Yorumlar:

jessica Alba belki de güzel olduğu için oynadığı yapımlarda güzel,fakat şurası bir gerçekki sinema mankenlerin boy gösterdiği veya popstarların sahne aldığı bir yer değil.Oyunculuğunu daha çok geliştirmesi gerekiyor.Marvel yapımları ise hiç bir zaman çizgisini bozmadan efsaneleşme yolunda emin adımlarla ilerliyor.
...........................................
Başarılı bir Aksiyon-Fantastik film olmuş,araya yer yer espriler serpiştirilmiş ve daha da güzel bir hal almış,bu türe ilgi duyanlara tavsiye edilir kesinlikle.
...........................................
Tek kelime ile süper ya çok heyecen verici bir film özellikle kadın oyuncu çok tatlı film berbat olsaydı bile sadece onu görmek için filmi sonuna kadar izlerdim ama film gerçekten harika mutlaka izleyin böyle filimleri kaçırmamalısınız.
...........................................
Karakter seçimi çok iyi bir film oyuncular ile çizgi roman ve çizgi filmdeki kahramanlar çok iyi eşleşmiş



Fantastik Dörtlü (Fantastic Four) Filmi Hakkında Bilgiler,Fantastik Dörtlü (Fantastic Four) Filmi Hakkında Bilmedikleriniz,Fantastik Dörtlü (Fantastic Four) Filmi Sitemize Upload edilmiştir,Fantastik Dörtlü (Fantastic Four) Filmini İzle,Fantastik Dörtlü (Fantastic Four) Filmini İnternetten İzle,Fantastik Dörtlü (Fantastic Four) Filmini İzle Sinema Filmi,Fantastik Dörtlü (Fantastic Four) Filmini İzle Online İzle,Fantastik Dörtlü (Fantastic Four) Filmini İzle Online İzlemede,Fantastik Dörtlü (Fantastic Four) Filmini İzle Online İzlemelerde,Fantastik Dörtlü (Fantastic Four) Filmini İzle,Fantastik Dörtlü (Fantastic Four) Filmini Yüklemeden İzle,Fantastik Dörtlü (Fantastic Four) Filmini Canlı İzle,Filmini Online İzle,Film İzle,Sinema İzle,Film İndir,Online Fragman İzle,Online Fragman İzlemelerde,Dizi İzle,Dizi İndir,Full Sinema İzle,Full Dizi İzle,Full Film İzle,Full Sinema İndir,Full Dizi İndir,Full Film İndir,Full Sinemam,Fullsinemam,Fullsinema,Megasinema,Mega Sinema,Megasinemam,Mega Sinemam,İndirmeden İzle

This entry was posted on 02:11 and is filed under .
HER TÜRLÜ REKLAM,ŞİKAYET VE ÖNERİLERİNİZ İÇİN ADRESİMİZ:filmixleblogspot@hotmail.com

YASAL UYARI

Yasal Uyarı:Sitemizden izlemiş olduğunuz filmler her firmanın kendi isimleriyle veya isim haklarıyla tescil edilmiş eserlerinin dijital kopyalarıdır.Bu filmler size tanıtım amaçlı sunulmaktadır.Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da film şirketi tarafımıza mail yoluyla ulaştığında filmler siteden kaldırılacaktır.NOT:Filmleri izleyebilbeniz için bilgisayarınızda Media Player veya bazı filmler için Divx yüklü olması gereklidir. İyi Seyirler.. http://www.filmixle.blogspot.com/
web tracker
Web Stats Bedava Siteler Root2000.Com Link Directory