ÖRÜMCEK ADAM 3  

Gönderen Admin



Yönetmen: Sam Raimi
Senaryo: Stan Lee, Steve Ditko
Oyuncular: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco, Thomas Haden Church, Topher Grace
Filmin Türü: Aksiyon, Bilim Kurgu
Orijinal Adı: Spider Man 3
Yapımcı: Firma Columbia Pictures
Yapım Yılı: 2007
Yapım Ülkesi: ABD
Orijinal Dili: İngilizce
Filmin Süresi: 156 dakika
Resmi Sitesi: http://www.sonypictures.com/mo..
Dağıtıcı Firma: Warner Bros
Vizyon Tarihi: 04.05.2007

Filmin Konusu:

Örümcek Adam 3’te Peter Parker sonunda görevleri arasında bir denge kurmuştur. Ancak ufukta bekleyen bir fırtına vardır. Peter’ın kendine olan güveni çok fazla artar ve onu seven insanları ihmal etmeye başlar. Yeni ortaya çıkan bu fazla kendine güvenme hali bugüne kadar en fazla korku salan kötü adamlar Venom ve Kum Adam’a karşı savaş verirken onu ve sevdiklerini büyük tehlikeye sokar.

Sinema Hakkında Yorumlar:

Film ilk çıktığında sinemaya gitmek bir türlü nasip olmadı!!Sonrada unutmuştum geçenlerde aklıma geldi izledim çok güzeldi!!! Örümcek adamın uçması falan çok etkileyici ama sadece örümcek adam karakterini neden bu kadar gerizekalı ve salak gösteriyorlar anlamıyorum!! Bence bütün kahramanların kendine güveni olmalıdır!! Çocuğa az bi güven gelmiş üzerinde emanet gibi duruyo!'!Tekrar salak haline geri dönüyo!!Filmin 4. serisinde Peter Parker'ı daha olgun ve daha akıllı görmek istiyorum doğrusu.
...........................................
Çok güzel bir film.Bu bölüm daha da heyecan vericiydi...Yönetmeni tebrik etmek gerekir.
...........................................
Filmi Örümcek Adam olduğu için seyrettim ve çok güzeldi ^örümcek adam filminin 3'e kadar gelmesine sevindim ve 4'üncünün daha güzel olacağını umuyorum.



Örümcek Adam 3 Filmi Hakkında Bilgiler,Örümcek Adam 3 Filmi Hakkında Bilmedikleriniz,Örümcek Adam 3 Filmi Sitemize Upload edilmiştir,Örümcek Adam 3 Filmini İzle,Örümcek Adam 3 Filmini İnternetten İzle,Örümcek Adam 3 Filmini İzle Sinema Filmi,Örümcek Adam 3 Filmini İzle Online İzle,Örümcek Adam 3 Filmini İzle Online İzlemede,Örümcek Adam 3 Filmini İzle Online İzlemelerde,Örümcek Adam 3 Filmini İzle,Örümcek Adam 3 Filmini Yüklemeden İzle,Örümcek Adam 3 Filmini Canlı İzle,Filmini Online İzle,Film İzle,Sinema İzle,Film İndir,Online Fragman İzle,Online Fragman İzlemelerde,Dizi İzle,Dizi İndir,Full Sinema İzle,Full Dizi İzle,Full Film İzle,Full Sinema İndir,Full Dizi İndir,Full Film İndir,Full Sinemam,Fullsinemam,Fullsinema,Megasinema,Mega Sinema,Megasinemam,Mega Sinemam,İndirmeden İzle

This entry was posted on 00:51 and is filed under .
HER TÜRLÜ REKLAM,ŞİKAYET VE ÖNERİLERİNİZ İÇİN ADRESİMİZ:filmixleblogspot@hotmail.com

YASAL UYARI

Yasal Uyarı:Sitemizden izlemiş olduğunuz filmler her firmanın kendi isimleriyle veya isim haklarıyla tescil edilmiş eserlerinin dijital kopyalarıdır.Bu filmler size tanıtım amaçlı sunulmaktadır.Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da film şirketi tarafımıza mail yoluyla ulaştığında filmler siteden kaldırılacaktır.NOT:Filmleri izleyebilbeniz için bilgisayarınızda Media Player veya bazı filmler için Divx yüklü olması gereklidir. İyi Seyirler.. http://www.filmixle.blogspot.com/
web tracker
Web Stats Bedava Siteler Root2000.Com Link Directory